Veelgestelde vragen

Ja, iedere woning krijg twee zonnepanelen op de achterzijde van de woning.

De wanden worden behangklaar opgeleverd.

De woningen worden exclusief keuken maar inclusief toilet en badkamer opgeleverd.

Zodra de verkoop start, vind je daarvoor bij de downloads een verkorte woonwensenlijst (meer-minderwerk).

Mocht je een woning toegewezen krijgen, dan wordt jou gevraagd een financiële haalbaarheidscheck aan te leveren binnnen 1 dag vanaf het gesprek met de makelaar. Zorg ervoor dat je deze in je bezit hebt, of al een afspraak hebt gemaakt met de hypotheekadviseur. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

De financiering voor de aankoop van je nieuwe woning moet geregeld zijn vóór je naar de notaris gaat voor de overdracht van de woning. Uiteraard is het van belang dat je wel eerder start met het regelen van de eventuele hypotheek. Zie hiervoor ook het stappenplan.

Bekijk hiervoor de verkoopprocedure.

Je inschrijving kan niet aangepast worden, je dient je dan opnieuw in te schrijven. Wij verwerken de meest recente inschrijving.

Je kunt je inschrijven tot maandag 22 november 12:00 uur.

Op de website vind je tijdens de start verkoop het inschrijfformulier. Je kunt 10 voorkeuren aangeven. Verder bestaat het inschrijfformulier uit een aantal aanvullende invoervelden. Na verzending ontvang je een bevestiging per email van je inschrijving.

De voorwaarden voor het inschrijven vind je op de website.

Dat is mogelijk, middels de woonwensen keuzelijst.

Alle woningen hebben het exclusief gebruiksrecht van één of twee privéparkeerplaatsen toegewezen gekregen op het binnengelegen parkeerhof en/of eigen terrein. 

De prognose van de oplevering is uiterlijk zomer 2023.

Vooralsnog is de prognose start bouw zomer 2022. 

Wij wijzen de woningen toe op basis van eerste voorkeur. Wanneer een bouwnummer meerdere inschrijvingen heeft zal er geloot worden. Indien je een woning toegewezen hebt gekregen, word je uiterlijk 24 november gebeld voor het maken van een afspraak. Deze afspraak zal doorgang vinden indien je binnen één dag na de toewijzing een financiële haalbaarheidsverklaring kunt aantonen.

Wanneer je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen en events. Daarnaast ontvang je nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning. Je kunt je hier aanmelden voor de nieuwsbrief.