Ontdek Tuin 15 & 16

Welkom in Laakse Tuinen, de nieuwste wijk van Vathorst! Hier leef je met water en groen om je heen in een dorpse setting. Elke Tuin heeft zijn eigen karakter, waardoor er volop variatie is in typen huizen en bouwstijl. Alleen de eengezinswoningen in Tuin 15 en 16 zijn bijna in verkoop. De appartementen in Tuin 15 volgen op een later moment.

Welke woningen zijn beschikbaar?

Wil je weten welke woningentypen er in verkoop gaan? Bekijk dan onder woningtypes de sneak preview. We tonen er een aantal digitaal opgemaakte afbeeldingen en plattegronden voor een eerste kennismaking en om al een beetje in de stemming te komen.

 

Bekijk de woningtypes →

Tuin 15 & 16

Tuin 15 ligt tussen de Ammerzodenlaan, Stevensweertstraat, Venlolaan en Tiellaan. De Tiellaan loopt precies tussen tuin 15 en 16 door. Ook Tuin 16 ligt met de zuidkant aan de Venlolaan, waar een groene speelplek komt. Dit is echt een fantastische plek om op te groeien.  Nieuwe vriendjes zijn hier zo gemaakt. Daarbij wandel je straks zo het Westerpark in.

uitgesneden

Met aandacht ontworpen

Tuin 15 en 16 vallen op door de overgangen tussen openbaar en privé, gemaakt met een groene haag, en gemetselde tuinmuren met sierhekwerk en Liguster. Ook de aandacht voor details valt op. In de zijgevels zijn afbeeldingen ingemetseld van bijvoorbeeld een vlinder, libelle of  een bij. En in de voortuin staat een gemetselde sokkel met je huisnummer en een brievenbus. Tuin 15 en 16 worden gebouwd volgens de laatste normen. Dat betekent dat je straks geniet van een duurzaam, energiezuinig huis dat klaar is voor de toekomst!

Ervaar wonen in Laakse Tuinen

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.