Ontdek de Tuinen

Welkom in de Laakse Tuinen, de nieuwste wijk van Vathorst! Hier leef je met water en groen om je heen in een dorpse setting. Elke Tuin heeft zijn eigen karakter, waardoor er volop variatie is in type huizen en bouwstijl. De verkoop van Tuin 4 & 5, Tuin 6 en Tuin 9 zijn gestart. Tuin 11 & 13 zijn in ontwikkeling. Maak hieronder kennis met deze Tuinen.

Laakse Tuinen Tuin 4 en 5

Tuin 4 en 5

Nog enkele woningen te koop

In Tuin 4 en 5 komen 10 vrijstaande villa’s, 18 twee-onder-één-kapwoningen, 17 oeverwoningen en 27 herenhuizen. De villa’s zijn prachtig gelegen op het eiland aan het Mookhof. De tweekappers liggen langs de lommerrijke Tiellaan en de statige Lithoijenstraat. De oeverwoningen zijn gelegen aan de Binnenlaak en de statige herenhuizen aan een rustige straat aan de Laak. Er zijn nog enkele woningen te koop.

Bekijk Tuin 4 en 5 »

Tuin 6

Verkoop gestart!

Tuin 6 komt naast Tuin 4 en 5. Hier komen in totaal 41 mooie nieuwbouwwoningen. Net als Tuin 4 en 5 heeft Tuin 6 veel verschillende woonsferen. Je kunt vrij wonen aan de weilanden, statig leven aan de laan, 365 dagen genieten van een vakantiegevoel in je Oeverwoning met overtuin aan het water of heerlijk ruim leven in je tweekapper met eigen parkeerplaatsen. We starten met de verkoop van de 11 Laanwoningen aan de Tiellaan en de 10 riante tweekappers aan de Macharenstraat.

Bekijk Tuin 6 »

Tuin 9 Laakse Tuinen

Tuin 9

In verkoop

De verkoop van de 30 eengezinswoningen van Tuin 9 loopt goed. De huizen verschillen in architectuur en grootte. Er zijn huizen van 82 tot 162 m² en dat maakt dat Tuin 9 echt voor elk wat wils biedt. De woningen zijn er vanaf €299.000,- vrij op naam. In Tuin 9 gaan binnenkort ook twee-onder-één-kapwoningen in verkoop.

Meer over Tuin 9 »

Tweekappers Tuin 9 en Tuin 11 & 13

In ontwikkeling

Tuin 11 en Tuin 13 bestaan samen uit 28 nieuwbouwwoningen. Deze Tuinen liggen naast Tuin 9 en de architectuur en het aanbod sluiten daar dan ook naadloos op aan. De eengezinswoningen zijn er in diverse varianten. De huizen verschillen in architectuur en lopen in grootte uiteen van 75 tot 139 m² en dat maakt dat Tuin 11 en 13.

Lees meer »

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Laakse Tuinen bestaat uit 24 Tuinen. Heijmans ontwikkelt de Tuinen 4, 5, 8, 9, 11, 13, 14, 15 en 16.
Tuin 4 & 5, Tuin 6 en Tuin 9 zijn in verkoop.
Meld je hieronder aan en we houden je op de hoogte.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.