Ontdek Tuin 4 & 5, Tuin 9 en Tuin 6

Welkom in de Laakse Tuinen, de nieuwste wijk van Vathorst! Hier leef je met water en groen om je heen in een dorpse setting. Elke Tuin heeft zijn eigen karakter, waardoor er volop variatie is in type huizen en bouwstijl. De verkoop van Tuin 4 & 5 en Tuin 9 zijn gestart. Tuin 6 is in ontwikkeling. Maak hieronder kennis met deze Tuinen.

Laakse Tuinen Tuin 4 en 5

Tuin 4 en 5

Nog enkele woningen te koop

In Tuin 4 en 5 komen 10 vrijstaande villa’s, 18 twee-onder-één-kapwoningen, 17 oeverwoningen en 27 herenhuizen. De villa’s zijn prachtig gelegen op het eiland aan het Mookhof. De tweekappers liggen langs de lommerrijke Tiellaan en de statige Lithoijenstraat. De oeverwoningen zijn gelegen aan de Binnenlaak en de statige herenhuizen aan een rustige straat aan de Laak. Er zijn nog enkele woningen te koop.

Bekijk Tuin 4 en 5 »

Tuin 9 Laakse Tuinen

Tuin 9

Verkoop Tuin 9 gestart!

De verkoop van de 30 eengezinswoningen van Tuin 9 is gestart. De huizen verschillen in architectuur en grootte. Er zijn huizen van 82 tot 162 m² en dat maakt dat Tuin 9 echt voor elk wat wils biedt. Op de website kun je nu alle informatie vinden over de woningen, zoals de brochure en de prijslijst. De woningen zijn er vanaf €299.000,- vrij op naam. 

Meer over Tuin 9 »

Laakse Tuinen Tuin 6

Tuin 6

In ontwikkeling

Tuin 6 komt naast Tuin 4 en 5. Hier komen royale twee-onder-één-kapwoningen, oeverwoningen met overtuin, herenhuizen aan de Laak en tuinwoningen.

De tuinwoning is een nieuw type rijwoning met circa 118-125 m² woonoppervlakte, passend bij de stijl van Tuin 4 en 5 met voor- en achtertuin en eigen parkeergelegenheid op het achtergelegen parkeerhof.

Bekijk Tuin 6 »

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Laakse Tuinen bestaat uit 24 Tuinen. Heijmans ontwikkelt de Tuinen 4, 5, 6, 8, 9, 11, 13, 14, 15 en 16.
Tuin 4 & 5 en Tuin 9 zijn in verkoop.
Tuin 6 is in voorbereiding en komt binnenkort in verkoop.

Meld je hieronder aan en we houden je op de hoogte.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.