Ontdek Tuin 15 & 16

Welkom in Laakse Tuinen, de nieuwste wijk van Vathorst! Hier leef je met water en groen om je heen in een dorpse setting. Elke Tuin heeft zijn eigen karakter, waardoor er volop variatie is in typen huizen en bouwstijl. De eengezinswoningen in Tuin 15 & 16 zijn in verkoop. De appartementen in Tuin 15 en de laatste woningen in Tuin 16 volgen op een later moment.

Welke woningen zijn beschikbaar?

Wil je weten welke woningentypes er in verkoop zijn? Bekijk ze via onderstaande link.

 

Bekijk de woningtypes →

 

Bekijk onderstaande video voor een impressie van het interieur van de woningen.

Tuin 15 & 16

Tuin 15 ligt tussen de Ammerzodenlaan, Stevensweertstraat, Venlolaan en Tiellaan. De Tiellaan loopt precies tussen Tuin 15 & 16 door. Ook Tuin 16 ligt met de zuidkant aan de Venlolaan, waar een groene speelplek komt. Dit is echt een fantastische plek om op te groeien.  Nieuwe vriendjes zijn hier zo gemaakt. Daarbij wandel je straks zo het Westerpark in.

uitgesneden

Met aandacht ontworpen

Tuin 15 & 16 vallen op door de overgangen tussen openbaar en privé, gemaakt met een groene haag, en gemetselde tuinmuren met sierhekwerk en Liguster. Ook de aandacht voor details valt op. In de zijgevels zijn afbeeldingen ingemetseld van bijvoorbeeld een vlinder, libelle of  een bij. En in de voortuin staat een gemetselde sokkel met je huisnummer en een brievenbus. Tuin 15 & 16 worden gebouwd volgens de laatste normen. Dat betekent dat je straks geniet van een duurzaam, energiezuinig huis dat klaar is voor de toekomst!

Ervaar wonen in Laakse Tuinen