Tuin 4 en 5

Bekijk hieronder de woningtypes in Tuin 4 en 5. Hier staan de laatste oeverwoningen en herenhuizen te koop. De bouw is gestart. Bekijk de situatiekaart om de beschikbare woningen te bekijken.

Woningtypes

Oeverwoningen

Uitverkocht

In Tuin 4 & 5 komen 17 oeverwoningen. Moderne rijwoningen van 139 tot 156 m² woonoppervlakte. Bijzonder aan deze woningen is dat ze een indeling hebben met een niveauverschil op de begane grond, twee eigen parkeerplaatsen en twee tuinen. Een tuin achter het huis én een tuin aan de overkant van de straat, gelegen aan de Binnenlaak.

Herenhuizen

Laatste herenhuizen te koop

Vanaf € 408.000,- vrij op naam

in Tuin 4 & 5 komen 27 grote herenhuizen met 134 tot 192 m² woonoppervlakte. Deze statige woningen zijn gelegen aan een rustige straat aan de Laak. Aan de andere kant van het water is geen bebouwing. Je geniet hier dus elke dag weer van het vrije uitzicht op het polderlandschap. Lekker vrij, hoe bijzonder is dat!

Bekijk de laatste herenhuizen »

Tweekappers Laakse Tuinen Tuin 4 en 5 Vathorst Amersfoort

Twee-onder-één-kapwoningen

Uitverkocht

De 18 twee-onder-één-kapwoningen hebben een achtertuin aan het water en een voortuin aan een mooie laan. De tweekappers hebben de uitstraling van jaren ’20 en ’30 woningen uit tuinwijken. De woningen hebben 160 m² tot en met 185 m² woonoppervlakte.

 

Vrijstaande woningen Laakse Tuinen Tuin 4 en 5 Vathorst Amersfoort

Vrijstaande woningen

Uitverkocht

De 10 grote vrijstaande villa’s zijn gelegen op het eiland. Door de lichte steenkleur hebben ze een moderne uitstraling. De tweelaagse villa’s zijn circa 144 m² groot en de drielaagse villa’s hebben een woonoppervlakte van 180 tot 185 m².

VR Tour

Tuin 4 & 5 heeft verschillende woonsferen. Je kunt wonen aan een lommerrijke laan, op een eiland, aan de Binnenlaak of met zicht op de weilanden. De architectuur van de huizen past bij de plek waar ze staan. Bekijk de VR Tour van Tuin 4 & 5 en ervaar wat voor mooie plek is om te wonen.

Bekijk de VR Tour »