Maak kennis met Laakse Tuinen

Deze nieuwe wijk ligt in Amersfoort Vathorst. Laakse Tuinen bestaat uit 24 Tuinen met circa 965 woningen verspreid in het gebied in het gebied tussen de Laak, het pas gerealiseerde Waterdorp, de Boulevard en het nieuw aan te leggen Westerpark in Vathorst. Heijmans ontwikkelt de Tuinen 4, 5, 6, 8, 9, 11, 13, 14, 15 en 16. Deze nieuwe wijk krijgt een heel eigen karakter met een dorps sfeertje. Zie jij jezelf hier al wonen?

Laakse Tuinen Vathorst Amersfoort

Een sfeervol tuindorp

Laakse Tuinen krijgt de schoonheid van een tuindorp uit de jaren 20 en 30. Eenduidig, ruim opgezet met grote tuinen, veel groen en subtiele variatie in architectuur. Een romantische kopie van vroeger wordt het zeker niet. Laakse Tuinen krijgt een tijdloze eigen uitstraling. De variatie aan typen huizen is heel groot, waardoor iedereen hier een thuis kan vinden.

Laakse Tuinen Vathorst Amersfoort

Waterrijk wonen

Net als grachtenstad De Laak en Waterdorp wordt ook Laakse Tuinen waterrijk. De Laak en de kleine Eem omzomen het gebied deels. Langs het park loopt een watergang en dan is er nog de Binnenlaak. Langs de watergangen in de buurt komen tuinen, waardoor het op en rond het water levendig wordt en zo veel mogelijk mensen kunnen genieten van het vrije gevoel dat water je geeft.

Ontdek de Tuinen

Laakse Tuinen bestaat uit diverse Tuinen. Op deze website vind je het woningaanbod van Heijmans met Tuinen 4, 5, 6, 8, 9, 11, 13, 14, 15 en 16. Tuin 4, 5, 6, 8, 9, 11 & 13 zijn uitverkocht. De woningen en appartementen van tuinen 14, 15 en 16 zijn in ontwikkeling.

Ontdek de Tuinen »

Laakse Tuinen Vathorst Amersfoort

Alle ruimte voor groen

In Laakse Tuinen is niet beknibbeld op de grootte van de tuinen. De achtertuinen zijn lekker diep en iedereen krijgt een voortuin met groen haagje. In de lanen is alle ruimte voor bomen én Laakse Tuinen krijgt een eigen stadspark. Het Westerpark komt aan de Westrand van Laakse Tuinen. Het park met bomenlanen, rietsingels en schapen verbindt de wijken De Laak en De Velden met Vathorst West. Door het park loopt een fietsroute van het centrum van Amersfoort naar Vathorst Noord. Superleuk ook voor de kinderen om hier op ´avontuur´ te gaan!

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Laakse Tuinen bestaat uit 24 Tuinen. Heijmans ontwikkelt de Tuinen 4, 5, 6, 8, 9, 11, 13, 14, 15 en 16.
Meld je hieronder aan en we houden je op de hoogte.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.