Maak kennis met Laakse Tuinen

Deze nieuwe wijk ligt in Amersfoort Vathorst. Laakse Tuinen bestaat uit 24 Tuinen met circa 965 woningen verspreid in het gebied in het gebied tussen de Laak, het pas gerealiseerde Waterdorp, de Boulevard en het nieuw aan te leggen Westerpark in Vathorst. Heijmans ontwikkelt de Tuinen 4, 5, 6, 8, 9, 11, 13, 14, 15 en 16. Deze nieuwe wijk krijgt een heel eigen karakter met een dorps sfeertje. Zie jij jezelf hier al wonen?

Laakse Tuinen Vathorst Amersfoort

Een sfeervol tuindorp

Laakse tuinen krijgt een tijdloze eigen uitstraling. De variatie aan typen huizen is heel groot, waardoor iedereen hier een thuis kan vinden. Over een paar jaar heeft de Laakse Tuinen de schoonheid van een tuindorp uit de jaren 20 en 30. Eenduidig, ruim opgezet met grote tuinen, veel groen, water en subtiele variatie in architectuur. 

Laakse Tuinen Vathorst Amersfoort

Waterrijk wonen

Laakse Tuinen wordt waterrijk. De Laak en de kleine Eem omzomen het gebied deels. Langs het park loopt een watergang en dan is er nog de Binnenlaak. Langs de watergangen in het plangebied komen tuinen. Bij Tuin 4 en 5 ligt driekwart van de achtertuinen aan een watergang die in directe verbinding staat met de Binnenlaak. Bootje instappen en varen maar. Hier geniet je echt van het buitenleven op een steenworp afstand van de gezellige stad.

Laakse Tuinen in Amersfoort Vathorst

Ontdek de Tuinen

Laakse Tuinen bestaat uit diverse Tuinen. Op deze website vind je het woningaanbod van Heijmans met Tuinen 4, 5, 6, 8, 9, 11, 13, 14, 15 en 16.
Tuin 4 & 5 en Tuin 9 zijn in verkoop. Tuin 6 is in voorbereiding en komt binnenkort in verkoop.

Ontdek de Tuinen »

VR Tour

Bekijk de VR Tour van Tuin 4 &5 en Tuin 9 in Laakse Tuinen en ervaar wat voor mooie plek is om te wonen.

Bekijk de VR Tour »

Laakse Tuinen Vathorst Amersfoort

Alle ruimte voor groen

De achtertuinen in Laakse Tuinen zijn diep en iedereen krijgt een voortuin met groen haagje. In de lanen is alle ruimte voor bomen én Laakse Tuinen krijgt een eigen stadspark. Het Westerpark komt aan de westrand van Laakse Tuinen. Het park met bomenlanen, rietsingels en schapen verbindt de wijken De Laak en De Velden met Vathorst West. In het park is een doorgaande fietsroute van het centrum van Amersfoort naar Vathorst Noord. Vanuit Laakse Tuinen wandel je zo het park in. Superleuk ook voor de kinderen om hier op ´avontuur´ te gaan.